Bahasa Malaysia Sponsored

Sesi Pemasaran Digital Ini Akan Mengajar Anda Bagaimana Untuk Dapatkan Pembeli Secara Online

Dapatkan sesi perbincangan tentang pemasaran digital yang menyeluruh ini segera. Lebih cepat anda dapat memahami konsep bagaimana untuk mendapatkan pembeli berbayar untuk produk dan perkhidmatan anda, lebih bagus.

Sekiranya anda ingin besarkan perniagaan anda dengan lebih pantas dan berterusan dalam jangkamasa panjang, perkara yang paling penting sekali ialah dengan melaksanakan strategi pemasaran yang lebih menyeluruh. Ia tidak semudah mempunyai kehadiran di Facebook, LinkedIn dan Instagram semata-mata tetapi lebih dari itu.

Dapatkan sesi perbincangan tentang pemasaran digital yang menyeluruh ini segera. Lebih cepat anda dapat memahami konsep bagaimana untuk mendapatkan pembeli berbayar untuk produk dan perkhidmatan anda, lebih bagus. Malah, jenama-jenama besar dunia juga menggunakan kaedah yang sama dan berjaya.

Sesi ini akan membincangkan tentang laman web, penjenamaan secara terperinci, pembuatan kandungan, proses kesedaran atau awareness, SEO sehinggalah bagaimana mempengaruhi orang untuk percaya kepada anda dan jenama anda serta kaedah menjual dengan cara tidak menjual tetapi membuatkan orang membeli. Semua topik yang berkisar tentang penjenamaan dan pemasaran digital akan disentuh dengan terperinci. Ini termasuk juga bagaimana proses individu dan syarikat membuat keputusan untuk membeli sesuatu produk atau perkhidmatan.

Hanya dengan RM300, sesi ini akan dijalankan selama 2 jam. Selepas sesi ini, anda akan mula ‘nampak’ bagaimana strategi yang harus anda bina khusus untuk perniagaan anda.

Mengenai Azleen.com

Di Azleen.com, kita ingin dijadikan bahan rujukan untuk strategi pemasaran anda, kerana penulis setiap artikel yang ada semuanya terdiri dari pakar dan veteran dalam industri pemasaran. Sebab itulah majalah digital ini dijadikan sebagai platform bersifat komuniti. Kita bekerja keras untuk memberikan idea pemasaran yang terbaik, pendapat yang bernas dan taktik terkini untuk anda.

Topik bagi setiap artikel yang ditulis adalah berkisar tentang strategi, taktikal, pendapat dan juga idea tentang penjenamaan, pemasaran digital dan tradisional, media sosial, pengiklanan, pengoptimuman enjin pencarian atau SEO, laman web, pemasaran melalui e-mel, kandungan dan sebagainya. Secara langsung, artikel-artikel yang ditulis akan membantu strategi pemasaran anda untuk lebih berjaya dan terus maju ke hadapan. Penulisan artikel dibentuk agar tidak terlalu teknikal dan mudah dibaca. Ia lebih mudah difahami, praktikal dan masuk akal.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *