Sponsored

Sesi Pemasaran Digital Ini Akan Membantu Anda Dapatkan Pembeli Dengan Cepat, Untuk Jangka Panjang

Dapatkan sesi perbincangan tentang pemasaran digital yang menyeluruh ini segera. Lebih cepat anda dapat memahami konsep bagaimana untuk mendapatkan pembeli berbayar untuk produk dan perkhidmatan anda, lebih bagus.

Jika saya boleh lakukannya, anda juga boleh. Sekiranya anda ingin membesarkan perniagaan anda dengan lebih pantas dan berterusan dalam jangka panjang, perkara yang paling penting sekali ialah dengan melaksanakan strategi pemasaran yang lebih menyeluruh. Ia tidak semudah mempunyai kehadiran di Facebook, LinkedIn atau Instagram dan kemudiannya memuatnaik status sahaja tetapi lebih dari itu.

Anda perlu terlebih dahulu faham tentang beberapa perkara. Pertama, bagaimana anda harus menarik perhatian bakal pembeli di luar sana. Kedua, bagaimana mereka membuat keputusan sama ada mereka patut membeli ataupun tidak produk yang ditawarkan. Kemudian, mengapa mereka harus membeli daripada anda dan bukannya orang lain. Ada lagi beberapa persoalan yang melibatkan strategi yang sangat penting, yang perlukan perhatian anda terlebih dahulu. Jadi, dapatkan sesi perbincangan tentang pemasaran digital yang menyeluruh ini segera. Malah, jenama-jenama besar dunia juga menggunakan kaedah yang hampir sama dan berjaya mendapatkan pulangan yang berlipat kali ganda. Tanpa strategi, apa yang anda lakukan hari ini tidak akan bertahan lama. Ini risikonya.

Sesi ini akan membincangkan dengan terperinci tentang penjenamaan, pembuatan kandungan dan awareness sehinggalah kepada SEO, membina kepercayaan dan akhir sekali bagaimana hendak menjual dengan cara tidak menjual. Hanya dengan RM800 untuk 2 jam yang pertama, sesi ini akan dijalankan selama 2 jam. Sekiranya melebihi 2 jam, yuran bagi setiap jam berikutnya cuma RM400 sahaja.  Saya yakin, seperti syarikat-syarikat yang pernah mengikuti sesi ini, anda dan staf-staf juga akan mula ‘nampak’ bagaimana strategi yang harus anda bina khusus untuk perniagaan anda.

Strategi orang lain sangat tidak sesuai untuk ditiru. Anda perlu wujudkan strategi pemasaran anda sendiri. Hubungi saya hari ini.

Sesi Pemasaran Digital Ini Akan Membantu Anda Dapatkan Pembeli Dengan Cepat, Untuk Jangka Panjang
Click to comment

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Popular

Marketing Ideas.

© 2020. All Rights Reserved.

To Top